Deze website is onder constructie

Graag verwelkomen wij U op volgende opendeurdagen

Vrijdag – Zaterdag – Zondag

27,28 en 29 mei 2022 – 17,18 en 19 juni 2022

Telkens van 11.30u tot 17.30u

 

MID - ZOMER – KORTING

 

Welkom

 

Open tijdens het jaar vrijdag en zaterdag van 11u00. tot 17u30.

Andere dagen op telefonische afspraak.

 

Kapellensteenweg 544, 2920 Kalmthout (Antwerpen)

GSM   32.(0)475 26 89 86

E-Mail: info@waldapairon.be Internet: www.waldapairon.be

Parking opendeurdagen langs de Lorkendreef


 

Table d’amis

Roger Souvereyns-

“ Cooking with a soul “

 

sfeervol tafelen – keuken oranjerie

steeds op reservatie vanaf 10 personen

 

Roger & Walda Souvereyns Pairon

Kapellensteenweg 544 B-2920 Heide-Kalmthout (Antwerpen)

Tel. +32(0)475.74.57.38.

e-mail: info@waldapairon.be

 

Raphaël Pairon

Verkoop uniek glas - aardewerk

Luc Kleinjans Mikael Pairon

Verkoop Toscaanse potten en planten
Welkom

Ik werk met materialen, kleuren, vormen, objecten en lichtinval hiermee creëer ik nieuwe ruimtes.  Licht is heel belangrijk in mijn werk geeft het leven uitstraling.   Ik kies al mijn objecten zelf zij spreken een klare taal en worden drager van mijn ziel.   Woningen inrichten is een intense vorm van communicatie met de mens dit is voor mij de essentie en de bron van al mijn  creaties. Schoonheid en mensen stimuleren dragen bij tot mijn grenzeloze energie.   Mijn werk typeert de verbondenheid tussen tuin en huis de buitenkant verbind ik met het binnenhuis dit is voor mij harmonie.  Tijdloos smaak en eenvoud is summum van allure  Ruimtelijkheid is de kunst om muren te doorbreken met je geest. Ik zoek in alles schoonheid, geen trendy schoonheid, geen vernieuwing om nieuw te zijn. Ik waardeer bij iedere opdracht de eigenwaarde van mensen en huis, bestaande interieurs.

Met de volgende onderwerpen leg ik verbanden in dienst van mijn decoratie. Mijn kijk op kleur, licht materialen objecten


Kleuren  verassen altijd en roepen blijheid en tevredenheid op.  Mijn voornaamste doelstelling is mensen te inspireren tot het creëren van een interieur dat hun persoonlijke signatuur draagt.

Licht speelt met ritme en schaduw. Licht is de materie van de tijd en tijd is het grootste geschenk dat mensen kunnen krijgen. Ik hanteer geen formules, put niet uit andere bronnen dan alleen uit mijzelf.Ruimte respecteren, dingen in een interieur opstapelen is veel gemakkelijker dan er wegnemen. Overdaad werkt bedreigend. Een tuin creëert zichzelf een interieur laat zich creëren.

"Mensen stimuleren is mijn belangrijkste inspiratie bron in mijn werk en dit te voltooien. Zo draagt ieder interieur de signatuur van de bewoners"

Walda Pairon