Deze website is onder constructie 

Walda Pairon

en haar medewerkers heten u van harte welkom

 

Openingstijden Winter opendeur

 

vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 November

&

vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 November

 

telkens van 11u30. tot 17u30.  

Andere dagen op telefonische afspraak.

 

Hartverwarmende groeten

 

Kapellensteenweg 544, 2920 Kalmthout (Antwerpen)

Tel. 32.(0)3 666 74 17  GSM   32.(0)475 26 89 86

E-Mail: info@waldapairon.be Internet: www.waldapairon.beWelkom

Ik werk met materialen, kleuren, vormen, objecten en lichtinval hiermee creëer ik nieuwe ruimtes.  Licht is heel belangrijk in mijn werk geeft het leven uitstraling.   Ik kies al mijn objecten zelf zij spreken een klare taal en worden drager van mijn ziel.   Woningen inrichten is een intense vorm van communicatie met de mens dit is voor mij de essentie en de bron van al mijn  creaties. Schoonheid en mensen stimuleren dragen bij tot mijn grenzeloze energie.   Mijn werk typeert de verbondenheid tussen tuin en huis de buitenkant verbind ik met het binnenhuis dit is voor mij harmonie.  Tijdloos smaak en eenvoud is summum van allure  Ruimtelijkheid is de kunst om muren te doorbreken met je geest. Ik zoek in alles schoonheid, geen trendy schoonheid, geen vernieuwing om nieuw te zijn. Ik waardeer bij iedere opdracht de eigenwaarde van mensen en huis, bestaande interieurs.

Met de volgende onderwerpen leg ik verbanden in dienst van mijn decoratie. Mijn kijk op kleur, licht materialen objecten


Kleuren  verassen altijd en roepen blijheid en tevredenheid op.  Mijn voornaamste doelstelling is mensen te inspireren tot het creëren van een interieur dat hun persoonlijke signatuur draagt.

Licht speelt met ritme en schaduw. Licht is de materie van de tijd en tijd is het grootste geschenk dat mensen kunnen krijgen. Ik hanteer geen formules, put niet uit andere bronnen dan alleen uit mijzelf.Ruimte respecteren, dingen in een interieur opstapelen is veel gemakkelijker dan er wegnemen. Overdaad werkt bedreigend. Een tuin creëert zichzelf een interieur laat zich creëren.

"Mensen stimuleren is mijn belangrijkste inspiratie bron in mijn werk en dit te voltooien. Zo draagt ieder interieur de signatuur van de bewoners"

Walda Pairon